TASTY FOOD DELIVERY

Recentebeoordeling


4 sterren uit 445 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tasty Food Delivery. Meer weten? Ontdek meer

25 jan 2023 om 14:45 Eten kwam stipt op tijd. Goed eten. Aardige bezorgster. Top
15 jan 2023 om 19:28 Hamburgers waren oke, niet speciaal.. pokebowl was mweh . Voor ons eerste en laatste keer
14 jan 2023 om 20:48 Wij wonen in Dongen en de bezorging was vanuit Oosterhout. De temperatuur was top. Eten erg lekker. Kortom een aanrader, ook vanuit Dongen.
14 jan 2023 om 2:05 Tasty as usual but they don't send soya sauce anymore and that's sad. Calling to the number they have online nobody answers so the complaint is for nothing.
11 jan 2023 om 21:22 Perfect niet eens helemaal op koopje
8 jan 2023 om 20:08 Heerlijk en gied warm
7 jan 2023 om 9:39 Voor de 2e keer besteld en het was beide keren super lekker. Bezorging was optijd, weinig op aan te merken. Ik vind het wel jammer dat er geen menu is met een burger en frietjes voor bijvoorbeeld 8/9 euro zonder drinken.
23 dec 2022 om 16:55 Was de eerste keer dat we hier eten hebben besteld. De bezorging was goed en het eten was erg lekker (hamburgers) zeker voor herhaling vatbaar, de prijs was ook netjes.
16 dec 2022 om 21:02 Zalm in de pokebowl was nog bevroren.. als oplossing werd gegeven dat ik het in de magnetron kon doen of ze konden het ophalen en geld terug. Rauwe zalm bevroren in de magnetron klinkt niet alsof de hygiëne belangrijk is. Ik bestel nooit meer hier!
11 dec 2022 om 20:31 Ruim 40 minuten te laat bezorgt.
10 dec 2022 om 19:34 Heel goed gegeten, sneller bezorgd dan de app aangaf
8 dec 2022 om 20:21 Plastic in het eten. Telefoon werd niet opgenomen.