TASTY FOOD DELIVERY

TASTY FOOD DELIVERY Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 378 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tasty Food Delivery. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 21:16 Eten was niet lekker, bezorgtijd van 1,5 uur. Geen aanrader.
12 mei 2022 om 20:38 Wanneer je belt met een klacht betrefd dat er iets niet goed is gegaan kwa bezorging wordt de telefoon er gewoon opgegooid! Meerdere malen iets verkeerd gegaan maar omdat het eten lekker was bestelde wij zeker 2 x per week hier. Nu nooit meer!
11 mei 2022 om 19:56 Eerste keer besteld. Pokebowl was lekker op smaak, goede visburger en bijgerechten ook goed op smaak. Echt een aanrader. Wij gaan hier zeker vaker bestellen.
10 mei 2022 om 19:36 Was niet te eten is weggegooid
5 mei 2022 om 15:34 Portie was voldoende, vergeleken andere Pokébowl bezorgers in de buurt (WitteHuys, Poké&sweets, ShibaBowls) Vinden wij deze de minste in kwaliteit en bezorging. 30min te laat is thuis niet zo vervelend, wél als je op het werk besteld.
25 apr 2022 om 14:16 Lekker gegeten, was wel een enorm grote portie. Bezorging was langzamer dan beloofd maar alles was wel compleet.
18 apr 2022 om 21:37 Altijd goed en snelle bezorging.
9 apr 2022 om 20:20 1e keer besteld hier. Het eten werd binnen 30 minuten al bezorgd, heel snel. Het eten was echt heerlijk, goed gevulde bowls, alles goed warm ook. Echt top!
9 apr 2022 om 17:30 Was weer heerlijk!!
25 mrt 2022 om 12:24 Hele snelle en vriendelijke bezorging. Heerlijk eten.
24 mrt 2022 om 19:45 Supersnelle levering en nog goed heet en zeer smaakvol.
20 mrt 2022 om 18:37 Heerlijk gegeten en lekkere Bubble tea. Duurde iets langer maar het was een zondag. Ook wacht ik liever dan dat ik iets onsmakelijks krijg. Goeie tent, ik ga hier vaker bestellen.